МАРИЯ КОНДОВА
артистичен директор на “Елит Проджектс Мениджмънт” и на Европейския музикален фестивал Варна

Завършва Музикалното училище „Добри Христов” във Варна със специалност пиано. Лауреат на Националния конкурс „Светослав Обретенов” в Провадия и на Националния конкурс за камерна музика „Златната Диана” в Ямбол. Продължава образованието си в Теоретико-композиторския и диригентски факултет на ДМА „Панчо Владигеров”- София, където се дипломира през 1991 с академична степен Магистър по музикознание. Специализира връзки с обществеността в СУ „Св. Климент Охридски”. От 1995 до 2001 е драматург на Държавна опера – Варна. През 1997 учредява фондация „Елит – Литература, Изкуство, Култура”, която подпомага даровити деца със стипендии за обучение и участва в реализацията на редица културни проекти.

През 2001 създава културния бранд „Елит Мюзик”, наложил се като водещ в независимия сектор в сферата на музикалното изкуство във Варна и региона с реализирани над 120 концертни проекта и други инициативи.

През 2004 в партньорство с музикална агенция „Кантус Фирмус” основава Европейския музикален фестивал Варна, който се провежда ежегодно и се утвърждава като едно от най-значимите музикални събития в културния календар на Варна. Като артистичен директор на агенция “Елит Проджектс Мениджмънт” и Европейския музикален фестивал Варна е авторитет, който се ползва с доверието на партньори от България и чужбина.

МИЛЕНА МИТЕВА
артистичен секретар

Милена Митева е завършила Музикалното училище „Добри Христов” във Варна със специалност пиано и АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев” в Пловдив със специалност “Музикална педагогика” /1992/.  До 2008 работи като пианист на свободна практика в страната и чужбина. В края на 90-те години придобива опит като журналист и музикален репортер във варненски медии. От 2008 е в екипа  на Елит Мюзик като артистичен секретар. Сърцат участник в организацията на Европейския музикален фестивал  Варна, личен асистент при гастролите на звезди като Найджъл Кенеди и Роби Лакатош.

СВЕТЛА ВЕЛИКОВА
проект мениджър

Завършила Английската езикова гимназия и Института по международен туризъм във Варна. Има над трийсетгодишен опит в мениджмънта на проекти в областта на организацията на културни събития от различен мащаб – от камерни до многохилядни прояви, както и в логистиката на пътувания, свързани с музикалната сцена. Умерен полиглот и обезоръжаващ ентусиаст.